به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ علی لاریجانی با اشاره به محورهای شعار تغییر رئیس جمهور آمریکا افزود: اوباما با سخنرانی و وعدههایی که داد درخصوص شرایط منطقه نه تنها تغییر مهمی به ویژه در موضوع فلسطین ندیدیم بلکه شاهد عقبگرد وی نیز بودیم.
وی اضافه کرد: بعد از شعار تغییر، غزه همچنان در محاصره است، شهرسازی در کرانه باختری همچنان ادامه دارد و از فشارهای رژیم باطل صهیونیستی هم کاسته نشده است.
لاریجانی با تأکید بر اینکه راههای کمک به فلسطین را باید کشورهای اسلامی پیدا کنند گفت: امروز زمانی نیست که کشورهای اسلامی از خود در برابر رژیم غاصب ضعف نشان دهند، بلکه باید با حمایت از مردم مظلوم فلسطین در حد ممکن از آنان پشتیبانی کنند.
وی در ادامه با اشاره به تحرکات آمریکا در منطقه افزود: کشورهای منطقه که پایگاههایی را در اختیار آمریکا قرار دادهاند، نباید این نکته را فراموش کنند که سرزمینشان را در اختیار دشمن ایران قرار دادهاند.
لاریجانی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران کویتی، که پرسید ، شما از یک طرف میگویید ما حامی کشورهای منطقه هستیم اما وقتی تهدید میشوید، میگویید تنگه هرمز را میبندیم، گفت: اینکه به دشمن ایران در کشورهای منطقه پایگاه داده می شود ما نباید پاسخگو باشیم زیرا نمی خواهیم خسارتی از ایران به کشورهای منطقه وارد شود.
وی با بیان اینکه امریکاییها میخواهند رفتار دوگانهای را در منطقه تعریف کنند گفت: مطمئن باشید که امریکا جرأت تجاوز به ایران را نخواهد داشت.
تفرقه افکنی در منطقه هدف امریکا و رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برخی جریانهای منطقهای به ویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی درصدد ایجاد تفرقه و اختلاف میان کشورهای منطقه هستند.
علی لاریجانی با تأکید بر اینکه راهبرد ایران احترام به حقوق ملتها و دولتهای منطقه و کشورهای اسلامی است، افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و سرنگونی دیکتاتوری شاه، می دانید که شاه مؤتلف اسرائیل بود و وقتی اعراب با اسرائیل در جنگ بودند شاه از اسرائیل حمایت میکرد.
وی با بیان اینکه ایران پس از انقلاب، سفارت اسرائیل در تهران را تعطیل و سفارت فلسطین را تأسیس کرد، گفت: مشاهده کردید که پس از انقلاب، دشمنان ایران به چه صورت شخصیتهای کشور ما را ترور کردند.
لاریجانی افزود: در بدترین شرایط، زمانی که صدام به ایران حمله کرد، بسیاری از کشورهای منطقه پشت صدام قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: اشتباه عرب و غیرعرب بود که پشت صدام ایستادند اما این جنایتکار در نهایت به یک کشور عربی حمله کرد.
لاریجانی با بیان اینکه پس از تجاوز عراق به کویت، ایران نخستین کشوری بود که این تجاوز را محکوم کرد، گفت: ما حتی نیروهای خود را بسیج کردیم تا چاههای نفت کویت را که صدام آتش زده بود، خاموش کنند.
رئیس مجلس با تأکید بر اینکه راهبرد ایران ایجاد امنیت پایدار در منطقه است، افزود: آیا اگر ما از حزب الله و حماس حمایت و دفاع می کنیم، دخالت است یا این حرکت ایران برای مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی و کمک به مسلمانان است؟
وی گفت: اگر ایران از این دو گروه حمایت نمیکرد مشخص نبود که امروز شرایط حماس و حزب الله چگونه بود و به طور یقین رژیم صهیونیستی بر کشورهای منطقه مسلط میشد.
لاریجانی با بیان اینکه کشورهایی که در منطقه از این گروهها حمایت نکردند باید پاسخگو باشند، افزود: در جنگ 33 روزه از حزب الله حمایت کردیم اما برخی کشورها عذر و بهانه آوردند و گفتند چون این جریان شیعی است ایران حمایت میکند.
وی اضافه کرد: وقتی در جنگ 22 روزه از حماس حمایت کردیم چون این گروه اهل تسنن هستند، دیگر هیچ بهانهای وجود نداشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دفاع جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین و مقاومت لبنان، وظیفهای اسلامی و به نفع کشورهای اسلامی و اعراب است.
وی افزود: درباره یمن هم حرفهایی که میگویند درست نیست، ما با مسئولان یمن ارتباط نزدیک داریم و به وحدت آنان معتقدیم.
لاریجانی با تأکید بر اینکه باید همه گروهها در یمن در چارچوب منافع ملی حرکت کنند، گفت: امریکا و رژیم غاصب صهیونیستی برای اینکه پایگاههای نظامی مختلفی در منطقه تاسیس کنند درصددند هراسی تصنعی از ایران به وجود بیاورند.
وی افزود: ایجاد این هراس یا به خاطر پایگاههای نظامی است و یا برای چپاول پول نفت کشورهای منطقه است تا به آنها سلاح قلابی بفروشند.
لاریجانی گفت: افراد فهیم و صاحبنظر در دنیای اسلامی باید این حرکات را رصد و به خوبی تحلیل کنند.