مواد لازم:
گردو: 150گرم
نشاسته: 350 گرم
گلاب: نصف لیوان
آب: یک و نیم پیمانه
کره: یک قاشق سوپخوری
شکر: یک قاشق سوپخوری
پودر نارگیل: مقداری
طرز تهیه:
• ابتدا نشاسته را در آب سرد حل کنید.
• گلاب را به آن اضافه کنید و از صافى رد کنید تا مایه یک دست شود.
• شکر را به مخلوط فوق بیفزایید و آن را روى حرارت ملایم بگذارید، مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود و به صورت خمیر نرم درآید.
• کره را اضافه کرده و سپس مایه باسلوق را از روى حرارت بردارید و روى کاغذ روغنى که پودر نارگیل پاشیده اید پهن کنید.
• گردو را در یک طرف خمیر قرار داده و به کمک کاغذ آن را رول کنید و دو سر آن را به هم بچسبانید و براى ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
• سپس باسلوق را به صورت دلخواه برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید.