به گزارش ایسنا، این متخصصان هم چنین دریافتهاند که مصرف منظم چای، تغییرات مخرب و مضر در خون را که ناشی از مصرف مواد غذایی چرب هستند، سرکوب کرده و مانع از این تغییرات میشود.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این تغییرات اغلب منجر به بروز دیابت نوع دوم میشود.
این آزمایشات که تاکنون روی موشهای آزمایشگاهی صورت گرفته نتایج امیدوارکنندهای داشته که برای انسان هم میتواند مفید باشد. این متخصصان موشها را به دو گروه تقسیم کرده و به یک گروه غذای پرچرب و به گروه دیگر رژیم غذایی معمولی دادند. موشها 14 هفته تحت بررسی قرار داشتند. در این مدت آب، چای سبز و چای سیاه هم به موشها داده شد.
بنابراین گزارش، کارشناسان علوم تغذیهای در انگلیس متوجه شدند که هر دو نوع چای سبز و سیاه میتوانند مانع از افزایش وزن ناشی از خوردن غذای چرب شوند.
این کارشناسان تاکید کردند چای سیاه معمولی که اغلب افراد روزانه مصرف میکنند هم میتواند برای مقابله با عوارض نامطلوب مصرف چربی روی خون مفید باشد.