محمد صالحی سورمقی در گفتوگو با فارس افزود: چای سبز طعم تلخ و رنگ سبز کمرنگ دارد.
وی گفت: چای سبز یکی از بهترین مواد غذایی ضد سرطانی است و از کبد در برابر سلولهای سرطانی محافظت میکند.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: چای سبز موجب کاهش کلسترول خون و کاهش وزن میشود و ضد ویروس است.[تأثیر چای سبز در لاغری]
صالحی سورمقی گفت: تفاوت چای سبز با چای سیاه این است که چای سبز کافئین بسیار کمتری نسبت به چای سیاه دارد و مصرف آن برای رفع خستگی مؤثر نیست. چای سیاه 2 تا 4 گرم کافئین دارد که چای سبز بسیار کمتر از این مقدار کافئین دارد.
وی گفت: برای تهیه چای سبز میتوان 3 تا 4 گرم چای را در قوری ریخته و 15 دقیقه بر حرارت غیرمستقیم حرارت داده شود تا کاملاً دم بکشد تا رنگ سبز روشن و مزهای متفاوت از چای سیاه به دست آید.