«مهدی قرهشیخلو»، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) با اعلام تغییراتی در چارت این سازمان گفت: در ساختار جدید، چهار معاونت، شامل «آموزش و پژوهش»، «نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم»، «ارتباطات و فناوری اطلاعات» و «معاونت پشتیبانی»، در نظر گرفته شده است.
وی افزود: «داوود تکفلاح» به عنوان معاون آموزش و پژوهش، «احمد حاجیشریف» معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم و «محمدمهدی بحرالعلوم» نیز به عنوان معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم معرفی شدند و برای معاونت پشتیبانی هنوز فردی انتخاب نشده است.
قرهشیخلو از فعالیت دو دفتر در چارت جدید این سازمان خبر داد و گفت: داوود تکفلاح، همچنان مسئولیت دفتر طرح و برنامه سازمان را نیز بر عهده دارد، اما بیشتر متمرکز بر فعالیتهای سمت جدید خود خواهد شد و دفتر مطالعات راهبردی با مسئولیت «سیدمحسن خدام حسینی» اداره میشود.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم بعد از یک کار کارشناسی سنگین از سوی اعضای هیئت امنا تصویب شد و ساختار سازمان را به نحوی تنظیم کردیم که در راستای اهداف سند راهبردی بتوانیم کارها را پیش ببریم و اینگونه فعالیت معاونتها تخصصیتر شده و با این تفکیک موضوعات، روند اجرای امور تسهیل میشود.
قرهشیخلو گفت: هر معاونت سازمان، مدیریتهایی را زیرمجموعه خود دارد که «حسین بهبودی» که پیش از این سمت مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم را برعهده داشت، به عنوان مدیر امور استانها و مؤسسات قرآنی منصوب شد و نیز حجتالاسلام «موسی صفیخانی» به عنوان مدیر ارتباطات سازمان معرفی شد که این بخش زیرمجموعه معاونت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی تأکید کرد: تغییر ساختار سازمانی نیز مطالعاتش از قبل انجام شده بود و در هیئت امنا مورد موافقت قرار گرفت و بلافاصله بعد از تصویب سند راهبردی این تغییرات انجام شد تا بتوانیم با کیفیت و سرعت بیشتری مجموعه سازمان را برای تحقق اهداف سند راهبردی هماهنگ کنیم.
قرهشیخلو ادامه داد: قاعدتاً به این زودیها تغییری در ساختار سازمان رخ نمیدهد و به طور معمول هر چارت سازمانی دوره چندسالهای خواهد داشت و حداقل این چارت تا چند سال آینده به همین شکل خواهد بود.
وی در پایان نحوه تفکیک بخشهای سازمان دارالقرآن الکریم را اینگونه توضیح داد: لازم بود تا معاونت آمورش و پژوهش و نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم به دلیل گستردگی برنامهها و اهمیت آن به دو معاونت آموزش و پژوهش و معاونت نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم تفکیک شود. همچنین پیش از این امور ارتباطی و فناوری ونیز بخش روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم و حتی بخش ارتباط با سایر دستگاههای اجرایی کشور در معاونتهای مختلف پراکنده بودند، اما هماکنون تمامی این موارد در معاونت ارتباطات و فناوری اطلاعات تجمیع شده است و اینگونه از تداخل و پراکندگی کارها جلوگیری میشود.