مرتضی صفوی در گفتوگو با فارس، افزود: آب میوه سرشار از آنتی اکسیدان و املاح معدنی مانند پتاسیم و منیزیم است.
وی گفت: مهمترین عامل خستگی که پس از انجام کارهای سخت انسان را درگیر میکند کاهش میزان اسید فولیک در بدن است. اسید فولیک برای تقویت اعصاب، رفع خستگی و ضعف مفید است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: مصرف آب میوهها برای کاهش خستگی مفرط مفید است. آب میوه فعالیتهای طبیعی سلولهای بدن را تنظیم میکند و همچنین کار غدد بزاقی را نیز افزایش میدهد.
صفوی اضافه کرد: سه چهارم لیوان آبمیوه معادل یک سهم میوه است و آنتیاکسیدانها برای رفع خستگی بدن بسیار مفید هستند. میوهها برای گوارش و جذب مواد غذایی، تبدیل مواد غذایی به بافتهای بدن و تولید انرژی در سطح سلولی اهمیت بسیار زیادی دارند.