به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ناهید برخورداری کارشناس تغذیه ، کاهش تری گلیسیرید، کاهش فشار خون و پوسیدگی دندان را از فواید چای سبز برشمرد و عنوان داشت: مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصارههای آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری میشود.
وی با تأکید بر این که مبتلایان به میگرن باید چای سبز را محتاطانه مصرف کنند، ادامه داد: افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید چای سبز استفاده کنند.
این کارشناس در خصوص طریقه دم کردن چای سبز گفت: به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای سبز استفاده میشود . آب به هیچ عنوان نباید در حال جوشیدن باشد . چای سبز را داخل فنجان یا قوری میریزیم و درب آنرا می گذاریم به طوری که روی حرارت نباشد سپس بعد از 5 دقیقه صاف کرده و مصرف میکنیم.