طبق نتایج حاصله از تحقیق محققان اروپایی در مورد چای سبز که در آگوست 2006 به عمل آمد و در "مجله اروپایی تغذیه بالینی" نیز به چاپ رسید، این نوع چای نسبت به دیگر نوشیدنیها حتی آب نیز سالمتر بوده و خواص بهتری دارد چون علاوه بر این که به خوبی آب، بدن را مرطوب نگه میدارد، سرشار از پلیفنولها( آنتیاکسیدانها) است که از بدن در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی و برخی دیگر از بیماریها محافظت میکند.
محققان ژاپنی نیز در سال 2006 طی تحقیقی دیگر که نتایج آن در "مجله انجمن پزشکی آمریکا" نیز به چاپ رسید اعلام کردند نوشیدن چای سبز خطر مرگ بر اثر ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله بیماری قلبی عروقی را به حداقل میرساند.
چای سبز بدن را سم زدایی کرده و موجب کاهش وزن میشود.
چای سبز حاوی کاتچین - آنتیاکسیدانی که خواص فوقالعادهای دارد- است. این نوشیدنی نه تنها موجب حذف سموم از بدن شده بلکه کاتچین موجود در آن موجب تقویت عملکرد کبد نیز میشود و سوخت و ساز چربیها با تقویت کبد افزایش یافته و با مهار شدن لیپاز( آنزیم جذب چربی) در دستگاه گوارش و ایجاد احساس سیری در فرد، موجب کاهش وزن میشود.
افزودن چند قطره لیمو به چای سبز خواص این نوشیدنی را چند برابر میکند.
افزودن چند قطره لیموترش تازه به چای سبز موجب جذب چندین برابر کاتچین( آنتیاکسیدان) در بدن میشود.
مراقب باشید چای سبز را با شیر ننوشید چرا که در شیر مادهای پروتئینی وجود دارد که مانع از جذب کاتچین در بدن میشود.
http://cleancuisineandmore.com