او یکی از پیشکسوتان طراحی گرافیک نوین ایران است. بریرانی پس از طی تحصیلات ابتدایی و متوسطه در رشت و انزلی، در 1323 دیپلم دوره دوم دبیرستان را اخذ کرد.
در آن زمان با معلم عارف مسلکی به نام امیرهوشنگ زرینکلک که در جوانی از مریدان میرزاکوچک خان جنگلی بوده ، آشنا میشود.
او که تجربه نقاشی را از قبل داشت در اثر آشنایی با معلم و مرادش در کار نقاشی جدیتر شده و آبرنگ و رنگروغن را از زرینکلک فرامیگیرد.
او پس از پایان دوره دانشگاه در 1331 لیسانس نقاشی را دریافت میکند و بعد از آن به عنوان رییس اداره هنر گرافیک، در وزارت فرهنگ و هنر،فعالیتش را ادامه میدهد.
صادق بریرانی برای ادامه تحصیل به آمریکا میرود که در 1338 مدرک فوق لیسانس گرافیک را از دانشگاه ایندیانا دریافت میکند و به کشور بازمیگردد.
پس از بازگشت و با مرور آثارش ، متوجه میشود که ناخواسته ، با قلم دستساز ویژهاش فیگوراتیو و طبیعتگرایانه کار میکند.
این قلم ، رنگ را در خود نگه نمیداشت و او مجبور بود تاس رنگ را در دست بگیرد، با قلم حرکت کند و سریع بنویسد و طرح کند.
بریرانی در طی سالها ، با این قلم آثار فراوانی خلق کرد و به نوشتهها، کلمات، شعرها و جملات قصار ، روحیه عرفانی و آسمانی بخشید.
در 1339 برای تکمیل مطالعات هنریاش عازم اروپا میشود و در پاریس ، لندن ، رم و مونیخ هدفش را پیمیجوید. او در سال 1360 بازنشسته و پس از آن برای تدریس به دانشکده هنرهای زیبا،دانشگاه آزاد و الزهرا دعوت میشود.
آثار استاد در نمایشگاهها و جشنوارههای فراوانی به نمایش درآمده و منتقدان و هنرمندان را به تحسین واداشته است.
استاد بریرانی در چند بیینال جهانی گرافیک ، عضو هیات داوران بوده از جمله بیینال برونو (1355 )و بیینال گرافیک ایران (1371).
این هنرمند اکنون مقیم آمریکا است.