دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: فندق حاوی چربی، کربوهیدرات، پروتئین و آب است. از سوی دیگر این آجیل خوشمزه مقادیری قابل توجهی ویتامین و املاح را در خود جای داده است.
دکتر دانشور در ادامه تصریح کرد: اسید اولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون پیشگیری میکند و اسید لینولئیک موجود در آن نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندامها دارد.
وی گفت: روغن فندق حاوی مقادیر متنابهی از ویتامین E است که برای سلامت ماهیچههای قلب و دیگر ماهیچههای بدن ضروری است و در پیشگیری و ممانعت از ابتلا به سرطان نقش دارد.[ویتامین E ضد موخوره و شفابخش مو ]
دکتر دانشور خاطرنشان کرد: فندق یک منبع خوب از ویتامینهای B1، B2 و B6 است که برای حفظ سلامت مغز و خونسازی ضروری هستند.
وی در پایان با تاکید بر این که فندق دارای مواد معدنی کلسیم، آهن، روی و پتاسیم است، افزود: مغز فندق دارای مقادیر زیادی فسفر است و بر این اساس برای افرادی که فعالیت فکری زیاد دارند توصیه میشود زیرا فسفر در فعالیتهای مغزی نقش مهمی را ایفا میکند.