به گزارش برنا به نقل از خبرگزاری شینهوآ، نتایج این تحقیق که در ژورنال بیماری آلزایمر منتشر شده است، نشان میدهد، ماده پلی فنول موجود در هسته انگور بعنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی میتواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر و کنترل روند بیماری موثر باشد.
آشنایی با خواص عصاره هسته انگور
افزایش پروتئین پپتید آمیلوئید باعث بروز بیماری آلزایمر میشود و پلی فنول موجود در هسته انگور میتواند از افزایش مقدار این پروتئین در مغز تا حدود زیادی جلوگیری کند.
در بیماری آلزایمر، سلولهای مغزی به مرور زمان تخریب شده و میمیرند که همین مسئله باعث بروز اختلال در حافظه و عملکردهای فرد می شود.
این نخستین تحقیق معتبر در خصوص اثرات هسته انگور در پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر است. پیش از این اثر روغن هسته انگور در کاهش اثرات زوال عقل مورد بررسی قرار گرفته بود.