به گزارش ایسنا، آزمایشات نشان داده است بادامها حاوی مقادیر قابل توجهی از نوعی اسیدآمینه موسوم به آرجینین هستند که این اسید آمینه در آرام کردن عروق خونی و تقویت جریان خون موثر است. همچنین سایر مواد خوراکی حاوی این اسید آمینه سودمند شامل نخودفرنگی، ماهی آزاد و گندم هستند.
به گزارش استارآنلاین، چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است که در روغن زیتون یافت میشود و به همین خاطر برای سلامت قلب مفید است. بادام میتواند میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و خطر بروز امراض قلبی را کاهش دهد.
بادام همچنین برای درمان زخم روده، مثانه و اسهال مفید بوده و بادام بو داده برای تقویت معده موثر است.
به گزارش ایسنا، بادام در واقع یک منبع غذایی پرچرب است که برخلاف دیگر غذاهای چرب نه تنها برای سلامتی خطری ندارد، بلکه آن را تضمین میکند. بادام دارای منیزیم و پتاسیم است.
هنگامی که به مقدار کافی منیزیم در بدن باشد در خون جریان مییابد و اکسیژن و مواد مغذی را سریعتر حمل میکند و از افزایش ضربان قلب پیشگیری میکند. بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، ذخیره منیزیم دارد.