به گزارش ایسنا، این پزشکان در آزمایشات جدید خود متوجه شدند که لایه تیره رنگی که در اثر طبخ و سرخ کردن زیاد گوشت قرمز روی آن شکل میگیرد، احتمال بروز تومورهای روده را تا دو برابر افزایش میدهد.
به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، متخصصان انستیتو بهداشت عمومی نروژ در این آزمایشات متوجه شدند که سرخ کردن و کبابی کردن، این خطر را خیلی بیشتر افزایش میدهد چون حرارت زیاد، قند و اسیدهای آمینه موجود در بافت ماهیچهای گوشت قرمز را به ترکیبات فوقالعاده سرطانزا تبدیل میکند. این ترکیبات که HCAs نامیده میشوند خاصیت سرطانزایی بالایی دارند.
این مطالعه تایید میکند که احتمال ابتلا به تومورهای روده پس از مصرف گوشت سرخ شده و کبابی در موشهایی با ژنتیک شبه انسانی، 80 درصد بیشتر میشود.