مواد لازم:
سبزی: (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو
برنج: نصف لیوان
آرد برنج: 100 گرم
سیرخام: 1 بوته
تخممرغ: 3 تا 4 عدد
ترشی: (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه:
نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.
ابتدا سبزیها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.
سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.
سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.
مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعابدار شدن خورش میشود.
در پایان تخممرغها را اضافه نمایید.
غذا آمادهی سرو است.
منبع: آفتاب