تراب محمدی با اشاره به اینکه هتل کندوان از مجموعههای بینظیر دنیاست افزود: فاز اول این هتل برای تورهای گردشگری آسیای شرقی و اروپا که معمولا 25تا 30نفر بودند، پاسخگو نبود که امیدواریم با افتتاح فاز دوم این مشکل برطرف شود. وی در مراسم افتتاح فاز دوم هتل صخرهای کندوان با بیان اینکه آذربایجانشرقی قابلیتهای گردشگری و تاریخی بسیاری دارد، در گفتوگو با مهر اظهار داشت: این استان تمام شاخصهای گردشگری و صنایعدستی را یکجا داراست و دواثر تاریخی که ثبت جهانی شده را در خود جای داده است. بازار تبریز بهعنوان بزرگترین بازار مسقف آجری و مجموعه کلیساهای آذربایجان و مجموعههای تاریخی دیگر از شاخصهای گردشگری این استان هستند.
رئیس اداره میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه روستای کندوان جزو سه روستای صخرهای جهان است، گفت: یکی از این روستاها در آمریکای شمالی، دیگری در ترکیه و سومی روستای کندوان است که تنها در این روستا زندگی جریان دارد و بیش از 195خانواده در میان این صخرهها زندگی میکنند.
وی با اشاره به افتتاح فاز دوم هتل کندوان افزود: هتل کندوان از مجموعههای بینظیر دنیاست که پیش از این قرار بود به موزه تبدیل شود اما براساس تصمیم مدیر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وقت به هتل تبدیل شد و فاز نخست آن در سال86 به بهرهبرداری رسید. عضو شورای مشورتی گردشگری کشور گفت: گردشگران خارجی ترجیح میدهند، دور از هیاهوی شهرها در خانههای روستایی و تاریخی اقامت گزینند.محمدی با بیان اینکه زمانی که ما این هتل را به بهرهبرداری رساندیم، شایع کردند که قرار است روستائیان را از این محل خارج کنیم، گفت: طیماه آینده تمامی زمینهای روستای کندوان دارای سند میشود و میتوان کندوان را نخستین روستایی دانست که روستائیان آن صاحب سند رسمی هستند.
وی افزود: این روستا مجهز به فاضلاب صنعتی، اینترنت بیسیم و برق است و تنها برای مراقبت از بنای تاریخی نمیتوان آن را مجهز به گاز کرد که البته در روستای جدید این موضوع پیشبینی شده است. وی در ادامه خواستار کاهش قیمت هتلها برای افزایش جذب گردشگر شد .رئیس گردشگری استان آذربایجان شرقی افزود: در فاز دوم هتل سنگی کندوان یک میلیارد تومان هزینه شد که اگر به پیمانکار سپرده میشد با 10میلیارد تومان نیز به پایان نمیرسید.