مصرف روغن زیتون و مغزها به دلیل کنترل انرژی دریافتی باید متعادل باشد و از روغن های مایع معمولی (غیر سرخ کردنی) و روغن زیتون در سرخ کردن غذاها (به دلیل حساسیت این روغن ها به حرارت بالا) استفاده نشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ سعیده معانی افزود: از مصرف غذاهای سرخ کرده پرهیز کرده و در صورت لزوم، از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود زیرا روغن جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزایش می دهد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاسته ای مانند برنج، ماکارونی، شیرینی،کیک، شکلات، مربا، عسل و نوشابهها باعث افزایش وزن، بالا رفتن فشارخون و چربی خون شده و منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی می شود.