محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا و آکسفورد، آزمایشی را بر 57 داوطلب انجام دادند. از این داوطلبان خواسته شد که شکلات داغی را که در ظرفهای پلاستیکی رنگی (سفید، کرمی، قرمز و نارنجی) بنوشند.
به گزارش ایسنا، شکلات همگی ظروف یکسان بود؛ اما داوطلبان گزارش دادند که طعم این شکلات در ظروف نارنجی و کرمی بهتر است.
به گفته «بتینا پیکواراز فایز من»، ظروف حاوی غذا و آشامیدنی میتواند ویژگیهایی نظیر طعم و بوی غذا را افزایش دهد.
پیش از این محققان دریافته بودند که ظروف زرد رنگ در ایجاد احساس بهتر درباره طعم لیموترش و نوشیدنیهای شیرین موثر است.
نوشیدنیهایی در ظروفی با رنگهای سرد مانند آبی نیز در رفع تشنگی بهتر عمل میکنند و همچنین آشامیدنیهای صورتی نیز طعم شیرین بیشتری دارند.
«فایز من» محقق این پژوهش تاکید کرد که این یافتهها میتواند برای کارخانجات غذایی و رستوران داران موثر واقع شود.