به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در آزمایشات جدید تاکید کردند که مصرف تمام انواع غذاهای سرخ کرده شامل ماهی و جوجه سرخ شده و انواع دوناتها خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.
به نوشته روزنامه اکسپرس، این آزمایشات همچنین نشان داد تومورهای سرطانی که به دلیل مصرف زیاد این قبیل مواد غذایی ایجاد میشوند اغلب بدخیمتر و خطرناکتر هستند.
این مطالعه حاکیست مردانی که حداقل هفتهای یک نوبت از غذاهای سرخ کرده آماده مصرف میکنند 30 تا 37 درصد بیشتر با خطر ابتلا به این سرطان مواجه میشوند.
شرح این مطالعات در مجله "پروستات" منتشر شده است.