همشهری آنلاین: به گفته‌ دانشمندان دانشگاه سنت لوئیس، «کورکورمین» یک ماده شیمیایی است که باعث تندی ادویه کاری می‌شود و آسیب‌های کبدی ناشی از فرم پیش‌رفته یک وضعیت به‌ نام بیماری کبد چرب را درمان و نیز از آن جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، کورکورمین در زردچوبه، گیاهی که هزاران سال است چینی‌ها از آن برای داروهای سنتی استفاده می‌کنند، وجود دارد.

تحقیقات جدید دانشگاه سنت لوئیس قدرت این ماده شیمیایی را در مقابله با بیماری بسیار رایج کبد چرب موسوم به «استئاتوهپاتیت غیرالکلی» (NASH) مورد توجه قرار داده است.

NASH که با چاقی و اضافه وزن مرتبط است، 3 تا 4 درصد بزرگسالان ایالات متحده را مبتلا ساخته و می‌تواند به نوعی اختلال کبدی به نام فیبروز و احتمالا سیروز، سرطان کبد و بعد مرگ منجر شود.

مقادیر زیاد لپتین، گلوکز و انسولین خون عمدتا در بیماران مبتلا به اضافه وزن و دیابت نوع دو مشاهده می‌شود که ممکن است به فیبروز کبدی مرتبط با NASH ربط داشته باشد.

لپتین نقش مهمی در پیشرفت فیبروز کبدی ایفا می‌کند. دانشمندان در طی این تحقیقات دریافتند که کورکورمین تاثیرات لپتین بر فعال‌سازی سلول‌های کبدی را رفع می‌کند.

این تحقیقات می‌تواند پیشرفت جدیدی در درمان بیماری کبدی و بیماری‌های مرتبط با آن باشد.

کد خبر 120242

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز