به گزارش ایرنا، با این که مردم آمریکا در دنیا به عاشقان قهوه معروفند ولی آمارگیری اخیر نشان میدهد که میزان رشد مصرف کنندگان قهوه بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳، ۱.۹ درصد بوده است؛ این درحالی است که این میزان در مورد مصرف چای حدود ۲۳ درصد گزارش شده است.
این امر باعث شده است که در زمینه چای، فعالیتهای تجاری متفاوتی دراین کشور آغاز شود. روند افزایش مصرف چای در آمریکا به گونهای است که دربرخی از فروشگاههای فست فود در آمریکا، چای سرو میشود و میزان استقبال از آن نیز بی نظیر است.
تعدادی از شرکتهای آمریکایی حتی برگ چای و دانه قهوه را مخلوط کردهاند و این نوشیدنی ترکیبی با استقبال بالایی مواجه شده است.
علاوه براین انتشارات مختلف و ازجمله کتاب در مورد خواص و فواید چای در آمریکا نیز مورد توجه قرار گرفته است.
در طب چینی نوشیدن چای تاکید بسیاری شده است . آنان برخی از فواید این نوشیدنی را شامل موارد ذیل میدانند:
• رفع خستگی
• تسهیل در فرآیند جذب غذا
• تقویت اعصاب
• تمیز کردن چشم
• رفع تشنگی و افزایش سطح آب بدن
• کاهش خلط
• درمان اسهال خونی
• افزایش طول عمر
در این میان برخی مضرات هم برای چای گزارش شده است که از جمله میتوان به ابتلا به بیماریهای مفاصل، دردهای شدید استخوانی و کم خونی در اثر مصرف زیاد آن اشاره کرد.