سه‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با سرخ کردن ژامبون و ذرت سالاد خوشمزه‌ای تهیه کرده و میل کنید.

آشنایی با روش تهیه سالاد ژامبون و ذرت

مواد لازم برای 4 نفر:

ژامبون: 2 تکه، خرد شود.

پیاز: یک عدد، ‌خرد شود

روغن: یک قاشق غذاخوری

ذرت: 3 پیمانه

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• ژامبون‌ها را در یک قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ای تفت داده تا ترد شوند.

• پیازهای خرد کرده را نیز به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

• ذرت پخته شده را به پیازها اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• ژامبون‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

• نمک و فلفل را نیز به مخلوط اضافه کنید.

 

سالاد ژامبون و ذرت

http://www.dashrecipes.com

کد خبر 219356
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز