دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با تهیه این سالاد سفره خود را رنگین‌تر کنید.

آشنایی با روش تهیه سالاد ذرت و لوبیا

مواد لازم برای 6 نفر:

ذرت پخته شده: 2 پیمانه

لوبیا قرمز پخته شده: 2 پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، درشت خرد شود.

گشنیز خرد شده: نصف پیمانه

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

زیره: یک قاشق چای‌خوری

فلفل : یک جهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• تمام مواد فوق را درون ظرف مورد نظر ریخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

 سالاد ذرت و لوبیا

http://www.dashrecipes.com

کد خبر 219202
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز