مواد لازم:
تخممرغ همزده : 3 عدد
اسفناج: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- اسفناجها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.
2- سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یکدست بپزند.
4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.
5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.