مریم سادات ریاحی کارشناس تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: درخت خرما یکی از مقدسترین، قدیمیترین درختان میوه شناخته شده برای انسان است. زمان پی بردن انسان به ارزش غذایی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد میرسد.
وی افزود: چیپس خرما دارای ارزش غذایی بالایی است و بیماران دیابتی که به علت داشتن قند در رنج هستند میتوانند از این محصول استفاده کنند. چیپس خرما دارای ماندگاری بالا و بدون هسته است.
ریاحی تصریح کرد: چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیکها و غذاها (عدس پلو) مناسب است و سرشار از ویتامین، املاح میباشد.
وی در خصوص ارزش غذایی ۱۰۰ گرم چیپس خرما اظهار داشت: پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲۰ تا ۵۰ درصد است، ۵۰ میلیگرم فسفر و ۸۹ میلیگرم منیزیم دارد، دارای ۶/. میلیگرم ویتامین B۲ و ۳. /. میلیگرم ویتامین B۱ میباشد و مقدار آهن و ویتامین C در 100 گرم چیپس خرما 2.6 میلیگرم است.