چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: هنگام آب کردن یخ گوشت و مرغ در دمای اتاق، احتمال رشد باکتری را در آن‌ها افزایش می‌دهیم.

چگونه گوشت و مرغ یخ زده را رفع انجماد کنیم؟

گوشت و مرغ یخ زده

یکى از رایج‌ترین اشتباهات بسياري از افراد در آشپزى، روش نادرست آب کردن یخ، گوشت و مرغ می‌باشد. با بیرون گذاشتن مرغ یا گوشت یخ زده در دماى اتاق براى ساعت‌هاى متوالى، احتمال رشد باکترى را افزایش می‌دهیم.

نقطه خطر براى رشد باکترى در گوشت و مرغ بین دماى ۵ تا ۶٠ درجه سانتی‌گراد می‌باشد، در نتیجه، آب کردن یخ گوشت و مرغ، در دماى ٢٠ تا ٢٢ درجه اتاق براى چند ساعت، کارى خطرناک می‌باشد.

بهترین روش براى آب کردن یخ مرغ و گوشت فریزرى، قرار دادن آنها در یک کیسه فریزر در بسته و نگه داشتن آنها در آب خنک براى مدتى می‌باشد. لازم به ذکر است که آب را هر نیم ساعت یک بار در صورت نیاز عوض کنید،

این کار باعث جلوگیرى از رشد باکترى در آب با دماى اتاق می‌شود.

 

کد خبر 341386

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha