با رعایت این نکات میتوانید وعدههای غذایی سالمی را در اختیار داشته باشید:
- روز پنجشنبه برای خرید مواد غذایی بروید و عصر جمعه غذا بپزید. اغلب غذاها برای سه تا ۴ روز در یخچال سالم باقی خواند ماند.
- غذای پختهشده به چند بخش تقسیم کند و در ظرفهای کوچک جا دهید و فوراً در یخچال بگذارید.
- در روزهای بعد همان بخشی را که میخواهید بخورید، گرم کنید، نه کل غذای پختهشده را.
- شما همیشه نمیتواند با دیدن، بو کردن یا چشیدن غذای فاسد شده را تشخیص دهید. اگر اطمینان ندارید که غذای ذخیرهشده سالم، آن را دور بیندازید.
نظر شما