همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سیب زمینی‌های ترد و طلایی را با انواع سالادها میل کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سیب زمینی شکم پر با بروکلی و سیب زمینی

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان پخت: 30 دقيقه

  • مواد لازم براي 4 نفر:

سيب زميني پخته: 4 عدد

كلم بروكلي: 300 گرم به گلچه‌هاي كوچك تقسيم شود

خردل:‌ يك چهارم قاشق غذاخوري

تخم مرغ زده شده:‌يك عدد

پنير چدار رنده شده: :‌140 گرم

  • روش تهيه:

فر را با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

سيب زميني‌ها را با حداكثر حرارت (high) درون مايكروفر به مدت 15 - 12 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند حرارت دهيد.

در اين ميان ، كلم بروكلي را به مدت 3 دقيقه بخارپز كرده يا بجوشانيد سپس آن را درون آبكش بريزيد تا آب اضافي آن بخوبي خارج شود.

وقتي سيب زميني‌ها كمي خنك شدند آن‌ها را از طول به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و درون آن‌ها را با قاشق اسكوپ و يا معمولي تا حدي كه مقداري از سيب زميني درون نيمه‌ها باقي بماند خالي كنيد و درون كاسه‌اي بريزيد.

پوسته سيب زميني را روي كاغذ مخصوص پخت قرار دهيد. سيب زميني‌هاي خارج كرده را با يك چنگال به صورت له شده و پوره درآورده سپس با خردل ، تخم مرغ و بروكلي و مقدار بيشتر پنير مخلوط كنيد. نمك و فلفل را به مقدار لازم به مخلوط اضافه كنيد.

مخلوط آماده شده را درون پوسته‌ها برگردانيد و مقدار پنير باقي مانده را روي آن‌ها بريزيد.

به مدت 15 دقيقه‌ آن‌ها را درون فر قرار داده تا روي آن‌ها ترد و طلايي رنگ شود.

www.bbcgoodfood.com

کد خبر 394251

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha