و گاهی تنوع این روغنها، خانمهای خانه را دچار تردید میکند. امروزه هر بخش از آشپزی، روغن مخصوص به خودش را دارد و بی توجهی به این خصوصیات گاهی دردسرساز میشود. برای مثال روغنی که برای پخت غذا مورد استفاده قرار میگیرد، نباید برای سرخ کردن استفاده شود و باید مراقب بود که روغن سرخکردنی را به جای روغن سالاد استفاده نکنیم.
به گفته کارشناسان، روغن را باید در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری کرد. علاوه بر این برای سرخ کردن باید تنها از روغن مخصوص سرخکردنی استفاده کرد که در مقابل حرارت مقاومتر است. البته توصیه پزشکان این است که از روغنی که کاملا داغ شده، دوباره استفاده نشود زیرا حرارت دادن بیش از حد روغن -مانند زمانی که سیب زمینی سرخ میکنیم- آن را به یکماده خطرناک تبدیل میکند که برای سلامتی مضر است.
در غذای ما ایرانیها، روغن جایگاه ویژهای دارد. البته خیلی وقت است که روغنهای حیوانی جای خود را به روغنهای مایع دادهاند
کد خبر 46077