به گزارش همشهری آنلاین، گرچه اکنون بسیاری از رستورانها تعطیل هستند، اما توزیع غذای بیرونبر ادامه دارد. اکنون این سوال مطرح میشود اگر آشپز به ویروس کرونا آلوده باشد، آیا غذای تهیهشدهاش میتواند ویروس را منتقل کند.
آشپزخانههای رستورانها از قبل از شیوع اخیر ویروس کرونا تحت نظارت بهداشتی بودهاند. کارکنان این آشپزخانهها باید گواهینامه بهداشتی بگیرند و در حین تهیه غذا اصول بهداشتی دقیق را رعایت کنند.
اما حتی اگر آشپزی که غذا را آماده میکند، بیمار باشد و حتی به فرض درون غذا سرفه کند- راههایی برای محفاظت در برابر ویروس در خانه وجود دارد.
برای مثال حرارت به راحتی میتواند ویروس جدید کرونا را بکشد. بنابراین میتوانید غذای سفارشداده شده را در خانه دوباره گرم کنید یا اینکه ترتیبی دهید که غذای سفارش داده شده داغ به دستتان برسد.
اگر باز هم نگران هستید، میتوانید غذهای موردنیازتان را قبل از مصرف سفارش دهید و آنها را در یخچال یا فریزر بگذارید. بعد هر وقت که خواستید غذا را دوباره از اول داغ کنید. گذشت زمان و حرارت ویروس را نابود خواهد کرد.
آیا نگران این هستید که ویروس روی بسته و ظروف غذایی باقی بماند؟ برای حل این مشکل غذاهای سفارشداده شده را به یک ظرف تمیز مال خودتان منتقل کنید و دستهایتان را پیش از خوردن غذ بشویید.
نظر شما