یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۷
۰ نفر

پشت میز نشینی، تحرک نداشتن، کار مداوم با رایانه، بلند کردن بار سنگین، کهولت سن و... همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا افراد به بیماری های استخوانی و مفصلی دچار شوند

زندگی ماشینی در کلانشهر‌ها از جمله دلایل مشکلاتی نظیر کمر درد و پا درد است. همچنین کار با رایانه خیلی‌ها را به گردن درد دچار کرده است. این در حالی است که تحقیقات نشان می‌دهد کمر‌ درد یکی از پر هزینه‌ترین درد‌های جهان است و در طول سال بسیاری از کارمندان به دلیل کمردرد سر کار حاضر نمی‌شوند.

علاوه بر این دردهایی نظیر زانو درد برای درمان به زمانی طولانی نیاز دارند و در صورت دچار شدن افراد به درد‌های مفصلی و استخوانی مزمن، میزان بهره‌وری آنها به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد. با توجه به این نکته و هزینه سنگین درمان ، پیشگیری از دچار شدن به این نوع دردها اهمیت ویژه‌ای دارد.

کارشناسان بر این باورند که ورزش و تحرک بدنی تا حدود زیادی از بروز این درد‌ها جلوگیری می‌کند و البته توجه به نحوه نشستن و ایستادن و بلند کردن اشیا حائز اهمیت است. این در حالی است که با توجه به فراگیرشدن درد‌های مفصلی ، تولید کنندگان هم انواع و اقسام محصولات ارتوپدی نظیر کمربند، زانو بند، مچ بند و... را روانه بازار کرده‌اند تا جایگزین باندهای کشی قدیمی شوند که اغلب برای بستن دست و پا استفاده می‌شد.

این محصولات بسته به کارایی و کیفیت خود قیمت‌های متفاوتی دارند و باید توجه داشت برخی از این محصولات   مانند مسکن عمل کرده و خاصیت درمانی ندارند. با این حال استفاده مداوم از برخی از این وسایل ارتوپدی در نهایت منجر به برطرف شدن عارضه خواهد شد البته در کنار انجام حرکات ورزشی که توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود.

همچنین باید توجه کرد که مصولات بی‌کیفیت و تقلبی نیز در بازار فراوان است که به اسم محصولات پرفروش به فروش می‌رسند. به هر حال با وجود در دسترس بودن این محصولات باید توجه داشت که فاصله گرفتن از  زندگی کاملا ماشینی  و ورزش کردن  درد‌های مفصلی و استخوانی  را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کد خبر 50127

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز