این روزها به خاطر ویروس کرونا کمتر کسی به شیرینی‌فروشی‌ می‌رود و کیک سفارش می‌دهد. بهتر است برای سرگرم شدن هم که شده خودمان دست به کار شویم. در این مطلب طرز تهیه چیزکیک فرانسوی آموزش داده شده است.

چیزکیک - آشپزی - غذا - تغذیه -شیرینی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، در این مطلب دستور پخت چیز کیک فرانسوی در آشپزخانه‌ ایرانی گردآوری شده است. در این کیک از شکر به مقدار کمی استفاده شده و پخت این چیزکیک احتیاجی به فر ندارد. شما برای تهیه این چیز کیک فقط به یک قالب کیک‌پزی احتیاج دارید؛ زیرا در قالب‌های کیک‌پزی بعد از فرم‌دهی کیک، می‌توانید به‌راحتی به اصطلاح کمربند دور قالب را باز و کیک را خارج کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی

طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است

طرز تهیه سالاد قارچ | میان‌وعده‌ای گیاهی، جذاب و متفاوت

طرز تهیه پخت و فوت‌کوزه‌گری یک کیک هویج عالی | تا حالا با سبزی و میوه و آرد کیک پخته‌اید؟

  • مواد لازم

بیسکوییت پودر شده: یک + یک‌دوم پیمانه
شکر قهوه‌ای: یک‌سوم پیمانه
دارچین: یک‌دوم قاشق‌ چای‌خوری 
کره آب‌شده: یک‌دوم پیمانه
پنیر خامه‌ای: ۲ غالب
آب‌لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
خامه هم‌زده و غلیظ: ۲ پیمانه
توت‌فرنگی یا مربای آلبالو برای تزئین: ۲ پیمانه

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا کره و پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کرده و در قالب ریخته سپس به کمک یک استکان یا قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالق را برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۲. حالا یک کاسه بزرگ برداشته  و خامه، پنیر خامه‌ای و آبلیمو را بهم بزنید. ترجیحا با هم‌زن برقی انجام دهید. سپس دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را یک دست کنید.

۳. حالا قالب را از یخچال در آورید و مواد را روی‌ آن بریزید. مواد را به طور یکسان همه جای‌ قالی با لیسک پخش کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۴. حالا کمربند دور قالب را باز کنید و چیزکیک را برش دهید. روی هر برش برای تزئین از توت فرنگی‌ خوردشده یا آلبالو استفاده کنید، نوش جان.

کد خبر 501914

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • FR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    0 1
    حداقل تصویر دوم را چاپ نمیکردید ، همان تصویر اول که فرانسوی است کافی بود و تشویق به درست کردن آن . و نیز از مربا آلبالو نمیشود استفاده کرد چون با توت فرنگی جور نمیاید. تشکر از شما
  • علی IR ۲۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    0 0
    نوشته توت‌فرنگی یا مربای آلبالو؛ یعنی یکی رو انتخاب کن؛ سلیقه‌ایه