به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایندیپندنت، کاخ باکینگهام در کانالهای صفحات اجتماعی خانواده سلطنتی گفت که دستور تهیه این کیک، به یاد مهمانیهای لغوشده سلطنتی در باغ که قرار بود در ماه می برگزار شود، با دیگران تقسیم شده است.
خانواده سلطنتی گفت: «کیک اسفنجی ویکتوریا به یاد ملکه ویکتوریا نامگذاری شده که هر بعد از ظهر چای خود را با برشی از این کیک مینوشید.»
روشی که کاخ باکینگهام برای تهیه کیک در میان گذاشته، همان دستور پخت کیک اسفنجی ویکتوریا است که از سوی سرآشپزهای قنادی کاخ باکینگهام استفاده میشود.
غیر از دستور تهیه، خانواده سلطنتی ویدئویی را نیز برای نمایش تکنیکهای درست تهیه یک اسفنج ترد و نرم منتشر ساخته است.
این دستور تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا بر اساس روش سرآشپزهای قناد در کاخ باکینگهام است.
مواد لازم برای کیک:
۳ عدد تخممرغ
۱۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم کره بدون نمک
۱۵۰ گرم آرد قنادی
نصف قاشق چایخوری وانیل
مربا (توتفرنگی یا تمشک)
برای خامه:
۱۵۰ گرم کره نرمشده بدون نمک
۲۲۰ گرم پودر شکر
یکسوم قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه کیک اسفنجی:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) تنظیم کرده و از قبل روشن کنید.
دو قالب هشت اینچی کیک را روغنمال کنید. اگر فقط یک قالب دارید میتوانید یک کیک بپزید و بعد آن را به دو لایه تقسیم کنید.
شکر، وانیل و کره را هم بزنید تا نرم و سبک شود. هم میتوانید با قاشق چوبی و دست آنها را هم بزنید و هم میتوانید از همزن برقی استفاده کنید.
تخممرغها را جداگانه هم بزنید.
تخممرغهای زدهشده را بهتدریج به ترکیب کره اضافه کنید. کمکم اضافه کنید تا مواد به هم نچسبد.
آرد را الک کرده و بهآرامی به ترکیب بیفزایید.
ترکیب را به شکل مساوی در دو قالب بریزید و در طبقه وسط فر داغ، برای ۲۰ دقیقه بپزید، تا رنگ کیک طلایی مایل به قهوهای شود.
پس از ۲۰ دقیقه، با فرو کردن یک سیخ از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید. اگر کیک به سیخ نچسبد، آماده است.
کیکها را از قالب خارج کرده و بگذارید خنک شود.
برای خامه:
کره نرمشده، وانیل (یا اسانس وانیل) و شکر الکشده را هم بزنید.
برای سرهم کردن کیک:
کیک ها باید حتما کاملا خنک شوند، سپس لایهای از مربا را روی سطح یکی از کیکها بمالید.
لایه ضخیمی از کرم کرهای را روی مربا قرار دهید. در صورت تمایل، میتوانید اول کرم کرهای را بمالید و بعد مربا.
پس از پخش کرم و مربا روی یکی از کیکها، کیک دوم را بهآرامی روی آن قرار داده و آهسته فشار دهید.
طبق پیشنهاد سرآشپز قنادی کاخ باکینگهام، رویش پودر شکر الک کنید و با یک فنجان چای تازه انگلیسی سرو کنید.
این دستور از روی وبسایت خانواده سلطنتی در اینجا به اشتراک گذاشته شده است.
نظر شما