مواد لازم:
پیاز: ۴ تا ۵ عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یکچهارم پیمانه
شکر: ۵ قاشق چایخوری
نمک: خیلی خیلی کم
لیموترش: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.
۲. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی میشود. وقتی کامل حالت کشسانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.
منبع: ایرنا
نظر شما