لیموترش نه‌تنها در تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان بیماری‌ها تاثیر دارد، بلکه ویتامین C، کلسیم، فولات، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، پروتئین، کربوهیدرات و انواع ویتامین‌های گروه B موجود در آن باعث شادابی و سفیدی پوست هم می‌شود.

لیموترش

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، لیموترش یکی از مهم‌ترین انواع مرکبات است که حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک است، در واقع این اسید در لیموترش و پرتقال وجود داشته و به عنوان یک اسید آلی عمل می‌کند.

تاثیر استفاده از لیمو در بهبود بیماری‌ها

برای درمان سرماخوردگی، آبریزش بینی، سرفه خفیف، صاف شدن گلو، کاهش درد و التهاب آن، جلوگیری از سرطان، درمان سنگ کلیه، بهبود یبوست، کاهش حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری، مانع بروز آب مروارید، کاهش خشکی و پوسته‌پوسته شدن پوست می‌توانید از لیمو استفاده کنید.

مصرف روزانه به مقدار بسیار کم باعث کاهش فشار خون سیستولیک شده و رعایت آن در رژیم غذایی توصیه می‌شود. برخی افراد در زمان تهیه غذا از آبلیمو استفاده می‌کنند که این امر نقش مهمی در سلامت جسمانی بدن دارد.

محققان کشف کرده‌اند که لیمو دارای ۲۲ ترکیب ضد سرطان است و برای داشتن کبدی سالم و افزایش تولید صفرا در کبد باید حتما مصرف شود.

اگر دچار آنفلوانزا یا سرماخوردگی شدید عسل را با مقداری آب لیمو و آب گرم ترکیب کنید. برای بهتر شدن نتیجه می‌توانید از فلفل و دارچین هم کمک بگیرید؛ چرا که لیمو خواص ضد ویروسی و ضدباکتری زیادی دارد.

بسیاری از افراد به منظور کاهش وزن یا لاغری صبح هنگام به صورت ناشتا مقداری از آبلیو را در یک لیوان آب ولرم ریخته و آن را میل می‌کنند، در واقع این کار به پر شدن حجم معده و جلوگیری از اشتها کمک زیادی خواهد کرد.

مضرات لیموترش را بشناسید

برخی از افراد به‌خصوص قدیمی‌ها بنا بر عادت همیشگی همراه چای خود حتما از یک عدد لیموترش استفاده می‌کنند تا به این صورت از مزایای آن بهره‌مند شوند، اما انجام این کار بسیار اشتباه است. طبق مطالعات گوناگون این عمل منجر به از بین رفتن ویتامین‌های C موجود در لیموترش می‌شود و به‌راحتی به مینای دندان آسیب زده و خشکی دهان را به وجود می‌آورد. 

هشدارهای زیر را جدی بگیرید

۱_ آب لیموترش با گوجه‌فرنگی سازگار نبوده و نباید همراه با آن مصرف شود.

۲_ به هیچ عنوان از آب لیموی کهنه استفاده نکنید؛ چرا که باعث تولید اسیدهای مضر شده و برای بدن خوب نیست.

۳_ از زمان برش لیمو تا مصرف آن نباید مدت زمان زیادی بگذرد و به هیچ عنوان همراه غذاهای داغ به‌خصوص چای میل نشود؛ چرا که باعث از بین رفتن ویتامین‌های C موجود در آن شده و برای بدن مضراتی به وجود می‌آورد.

۴_  برخی افراد آب لیموترش را در یخچال نگهداری می‌کنند و در زمان‌های مختلف به‌خصوص تهیه سالاد در آن استفاده می‌کنند، اما انجام این کار باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در آن شده و منجر به سمی شدن غذا خواهد شد.

کد خبر 520942

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha