به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، افزود: یکی از مشکلات خانوادههای افرادی که بر اثر کرونا جان خود را از دست میدهند، نمیتوانند مراسم متعارف برای سوگواری انجام دهند و تبعات روانی را برای آنها به همراه دارد و این موضوع به عنوان یک چالش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد که پیشنهادهایی برای حوزه های دیگر غیر از سلامت را مطرح کنیم که چگونه میتوان میزان سوگ این خانوادهها را کاهش داد و به عنوان نمونه، هزینههای اینگونه مراسم را برای حوزه سلامت و بیماران کووید ۱۹ هزینه کنند تا خانوادهها احساس آرامش بیشتری پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین نوع گفتگو با مردم توسط مسئولان و پزشکان در رسانهها به ویژه رسانه ملی باید حالت بیم و امید و یا خوف و رجا داشته باشد و گفتگوها نباید ترساننده باشد و از طرفی نباید باعث ساده انگاری و بی خیالی مردم شود.
جان بابایی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای جامعه مانند روحانیون و علما، جامعه فرهنگی، هنرمندان و ورزشکاران برای اصلاح سلامت روان و اختلالات روانی در بخشهای مختلف، نتایج مطلوبی داشته و باید از این ظرفیتها بیشتر استفاده کنیم.
وی گفت: کرونا در عین حال که یک تهدید است اما فرصتی برای جبران خیلی از عقب ماندگیها است و در شرایط کرونا از ظرفیتهای خودمان، استفاده بهتری کردیم در حالی که از آن غافل بودهایم.
نظر شما