به گزارش همشهری آنلاین، خردل زرد، چاشنی معروفی است که معمولا در هات داگ و همبرگر به کار میرود. به غیر از سس خردل، دانههای خردل زرد و سبز در آشپزخانه کاربردهای زیادی دارند. خردل زرد ذاتا همه فن حریف است که به صورت سس یا روغن، دانه و یا به شکل پودری در دسترس است و فواید شگفتانگیزی برای سلامتی دارد.
خردل، منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین C و بسیاری از ویتامینهای B کمپلکس است. خردل، غنی از مواد معدنی چون پتاسیم، فسفر، کلسیم و منیزیم است که برای سلامتی اهمیت زیادی دارند. اگر تصادفا سموم مضری را ببلعید میتوانید از آن برای تحریک به تهوع استفاده کنید.
خردل زرد، درمانی ساده اما موثر برای برطرف کردن بوی بد دهان. بوی تند سس خردل میتواند بوی بد دهان را پوشش بدهد. یک قاشق چایخوری سس خردل زرد را در دهان بگذارید و یک دقیقه آن را در دهان بچرخانید و سپس تف کنید. بعد یک قاشق چایخوری سس خردل بخورید و در نهایت دهانتان را کاملا با آب بشویید. هر وقت لازم بود از این راهکار استفاده کنید.
اما سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فستفودی مثل هاتداگ میاندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ میکند و در انواع برند هم میتوانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را میتوانیم در خانه هم درست و تمام ویتامینها و مواد مغذیاش را حفظ کنیم.
► روش اول
مواد لازم برای سس خردل با سرکه
دانه خردل سفید: ۱ قاشق سوپخوری
سرکه: ۱ قاشق چایخوری
آب سرد: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل: به مقدار نیاز
مراحل درست کردن سس خردل
۱. برای تهیه یک قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.
► روش دوم
مواد لازم برای سس خردل با خامه
پودر خردل: ۲ ق سوپخوری
خامه: ۴ ق سوپخوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چایخوری
نمک: ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه سس خردل
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
-
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز | این نکات را در تهیه انواع ترشی رعایت کنید
-
طرز تهیه میرزا قاسمی | فوتوفن خوشمزهتر شدن این غذای گیلانی
-
طرز تهیه آبگوشت بادمجان | یک غذای متفاوت و خوشمزه مخصوص روز جمعه
-
طرز تهیه سالاد اندونزی | یک پیشغذای ضد سرطان و خوشمزه
منابع: ایرنا، بیتوته
نظر شما