شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۹
۰ نفر

نتایج یک پژوهش در ایالات متحده نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در بیش از ۱۲۰۰ غذا با آسیب به سیستم ایمنی بدن مرتبطند. این خبر می‌تواند زنگ خطری جدی برای افراد باشد تا در مصرف غذاهای فراوری شده و ناسالم احتیاط کنند.

nutrition

به گزارش همشهری آنلاین، یک مطالعه جدید  ثابت کرده است که مواد نگهدارنده شیمیایی و سایر مواد افزودنی موجود در بسیاری از غذاهای فرآوری شده رایج ممکن است سیستم ایمنی بدن  را تضعیف کنند.

دو ترکیب ترت بوتیل هیدروکینون (TBHQ) و مواد پری یا پلی فلوئوروآلکل (PFAS) در بیش از ۱۲۰۰ غذای فراوری شده و فروخته شده در ایالات متحده شناسایی شده است. TBHQ، ماده نگهدارنده، در غذاهای معروف فرآوری شده است.   به گفته کارگروه محیط زیست، PFAS اغلب برای ایجاد پوشش نچسب در بسته بندی‌ها مانند قوطی‌های آلومینیومی، جعبه‌های پیتزا و کیسه‌های ذرت بو داده استفاده می‌شود و ممکن است به مواد غذایی موجود در بسته بندی وارد شود.

یافته‌های مذکور در ژورنال تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی ایالات متحده در ۲۴ مارس منتشر شد. داده‌ها نشان داد که TBHQ، که برای افزایش ماندگاری مواد غذایی فرآوری شده برای دهه‌ها استفاده می‌شود، ممکن است بر اساس آزمایش حیوانات و همچنین آزمایشگاهی (غیر حیوانی)، سیستم ایمنی بدن را مختل کند.

مطالعات قبلی نشان داده بود که TBHQ می‌تواند از اثر واکسن آنفلوانزا بکاهد و همچنین ممکن است باعث ایجاد آلرژی غذایی شود. همچنین مطالعاتی انجام شده است که حاکی از آن است که PFAS عملکرد سیستم ایمنی را سرکوب می‌کند، از جمله گزارشی که در دسامبر گذشته در Plos One منتشر شد و نشان داد که ارتباطی بین  مقادیر بالای این مواد در خون و افزایش خطر ابتلا به کرونا وجود دارد.

منبع: انتخاب

کد خبر 594993

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha