یکی از مهم‌ترین نکته‌ها برای حفظ سلامت جسم در ماه مبارک رمضان تامین آب مورد نیاز بدن است. برای رفع این نیاز باید مواد غذایی مصرف شوند که سرشار از آب باشند. خیار یکی از منابع تامین آب بدن است. در ادامه با طرز تهیه فنجان خیار آشنا می‌شوید.

خیار

به گزارش همشهری‌آنلاین، در  ماه مبارک رمضان‌ همان‌قدر که روان‌مان را تغذیه می‌کنیم باید به فکر تغذیه جسم نیز باشیم. روزه‌داری امسال به خاطر طولانی بودن مدت آن مانند چند سال گذشته به طور جدی نیازمند رعایت نکات دقیق‌تری است تا در میانه راه از عبادت باز نمانیم.

یکی از مهم‌ترین نکته‌ها، تامین آب مورد نیاز بدن است. برای تامین آب مورد نیاز بدن باید مواد غذایی مصرف شوند که سرشار از آب بوده و به‌تدریج در بدن هضم و جذب شده و نیاز بدن به آب را  تامین کنند.

مواد لازم (برای ۶ نفر)

خیار: نیم کیلو

آووکادو: یک عدد

هویج: دو فنجان خرد شده

کرفس: ۱۰ شاخه تازه

شوید: یک فنجان خرد شده

آب لیموترش تازه: یک‌سوم فنجان

ماست: یک فنجان

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه فنجان خیار | راهی برای تامین آب بدن در ماه رمضان

طرز تهیه فنجان خیار

‌هر عدد خیار حاوی ۹۶.۷ درصد آب است. علاوه بر اینکه خاصیت ضدگرمازدگی و التهاب دارد. بنابراین مصرف آن برای روزهای گرم سال برای جلوگیری از کم‌آبی و گرمازدگی مفید است. 

خیارها را خوب بشویید به این دلیل که باید آنها را با پوست استفاده کنید. اکنون هر خیار را به دو نیم تقسیم کنید و آنها را مانند تصویر به شکل استوانه درآورید. با کمک قاشق چای‌خوری،‌ داخل آنها را خالی کنید. اما گوشت خیار را دور نریزید. خیارهای بریده شده را داخل ظرف مناسب چیده و روی آنها سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید پلاسیده نشود.

آووکادو را بشویید و با کمک قاشق چای‌خوری داخل آن را خالی کنید. هویج را بشویید و بگذارید بخارپز شود. کرفس و شوید را خوب شسته و بگذارید آب آنها برود. اکنون هویج و کرفس را به شکل دلخواه خرد کنید.

از سوی دیگر شوید را هم خرد کنید. مواد داخل خیار و آووکادو را با هم داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا این دو کاملا با هم مخلوط شوند.

سپس هویج، ‌کرفس و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید. ماست را خوب بزنید و به آن لیموترش و نمک اضافه کنید. این ترکیب چاشنی شماست که باید آن را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا خیارهایی را که قبلا بریده بودید،‌ از یخچال بیرون آورده و داخل آنها را با این مواد پر کنید. برای اینکه کارتان تمیز از آب دربیاید،‌ با کمک قیف شیرینی‌پزی مواد را داخل خیارهای خالی بریزید. از این خوراکی می‌توانید در مهمانی به عنوان دسر  استفاده کنید. 

کد خبر 595307

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha