به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصر ایران، برای کیک شاتوت میتوانید سس شاتوتی تهیه کرده و یا پودر قند روی آن الک کنید. بهتر است از شاتوت رسیده و تازه استفاده کنید. مقدار شکر گفتهشده بسته به ترشی و شیرینی شاتوتها قابل تغییر است. برای تهیه کیک شاتوت از هر قالبی میتوانید استفاده کنید ولی بهتر است از قالب میانتهی برای کیکهای میوهای استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شاتوت
تخم مرغ ۲ عدد
شاتوت ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
بیکینگپودر ۱ ق غذاخوری
وانیل ۱/۸ ق چایخوری
طرز تهیه کیک شاتوت
- مرحله اول: آماده سازی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا عمل هوادهی آرد انجام شود. هم مواد را قبل از شروع کار در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.
- مرحله دوم: هم زدن شکر
شکر و وانیل و روغن مایع را با هم داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ الی ۵ دقیقه با سرعت تند بزنید تا کمی روشن و حجیم شود و شکر حل شود سپس باید تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر تخم مرغ ۱ دقیقه هم بزنید.
- مرحله سوم: تهیه مایه کیک شاتوت
در ادامه ماست را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را در یک جهت هم بزنید و در انتها شاتوت را اضافه کنید و هم بزنید در حدی که مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: پخت کیک شاتوت
قالب لوف ۲۸ سانت یا گرد ۲۰ سانت را از قبل با روغن جدا کننده چرب کنید سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده در پنجره وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا پخته شود سپس از قالب خارج و به دلخواه تزئین کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک شاتوت
بهتر است ماست را جایگزین شیر نکنید زیرا شیر باعث میشود مایه کیک روانتر شود و شاتوتها به ته قالب بروند.
شیرینی این مقدار گفتهشده متعادل است و به دلخواه میتوانید کم و زیاد کنید.
در فر برقی و توستر و سولاردم دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
با توجه به فرهای مختلف و دمای آنها بهتر است کیک را با خلال دندان چک کنید و اگر نیاز داشت زمان بیشتری دهید.
نظر شما