به گزارش همشهریآنلاین، کیک مافین مغزدار شکلاتی و وانیلی ترکیبی فریبنده و ساده از آرد، کره، شکر و تخم مرغ به همراه مقدار زیادی عصاره وانیل است. وانیل عطر و طعم وانیلی فوق العادهای را به این کاپکیکها میبخشد. اگر شما هم تا به حال دستورالعملهای زیادی را برای تهیه انواع کاپکیک شکلاتی مثل کیک مافین دو رنگ امتحان کردهاید، احتمالا موافق هستید که کیک مافین مغزدار شکلاتی میتواند انتخاب وسوسهانگیزی برای هر سلیقهای باشد.
-
طرز تهیه شیرینی نارگیلی به سبک جدید
-
طرز تهیه کروسان شکلاتی | در کمتر از نیمساعت نان شیرینی درست کنید
مواد لازم برای کیک مافین
آرد: یک و ۱/۳ لیوان
شکر: ۳/۴ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۱۵۰ گرم
شیر: ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری . اسانس وانیل مقداری برای یکدست شدن ظاهر کیکها میتوانید در صورت نداشتن قالب کاپ کیک برای اندازه گیری از لیوان دستهدار فرانسوی استفاده کنید.
مواد مغز مافین و کرم وانیلی
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: یک و نیم لیوان
پودر قند: یک و نیم لیوان
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: یک و ۱/۴ لیوان
نمک: یک قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی: ۱/۲ لیوان
اسانس وانیل: مقداری
طرز تهیه مغز مافین
ابتدا باید مواد میانی مافین (مغز مافین) را آماده کنید، نصف کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با نصف شکر به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید تا دارای بافتی کرکی شود، نصف شیر و چند قطره اسانس وانیل اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
سپس آرد، شکلات چیپسی و نصف نمک را اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد ترکیب شوند ).
با قاشق از خمیر بردارید و به شکل گرد حالت دهید، مواد را داخل قالبهای مافین بگذارید، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند ( پیشنهاد میشود خمیر میانی مافین را یک شب در یخچال استراحت دهید ).
طرز تهیه کرم روی مافین
برای تهیه کرم روی مافین باقی مانده کره و شکر را داخل کاسهای بریزید و بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس پودر قند، باقی مانده شیر، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند. سپس کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کیک مافین
برای تهیه کیک مافین ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر ۳ دقیقه بزنید تا دارای بافتی کرمی شود ، تخم مرغها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود ( مقداری آرد و مقداری شیر و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد).
قالبهای مافین را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید، با قاشق مغزی مافین را به سمت پایین هدایت کنید، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید.
سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیکها پخته و طلایی شوند.
پس از پخت مافین را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و... تزیین و سرو کنید.
فوتوفنهای پخت کیک مافین مغزدار
۱- برای یکدست شدن ظاهر کیکها میتوانید در صورت نداشتن قالب کاپ کیک برای اندازه گیری از لیوان دستهدار فرانسوی استفاده کنید.
۲- اگر احساس میکنید که این میزان از مواد اولیه برای شما زیاد است، میتوانید آن را نصف کنید.
۳- بعد از پایان مراحل پخت، کیک مافین را از قالب جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
۴- برای عالی شدن طعم کیک، میتوانید از ترکیب شکر و دارچین به عنوان لایه روی کیک استفاده کنید.
۵- کیک مافین با کاپ کیک متفاوت است.
۶- این کیکها برخلاف کاپ کیکهای خیس، بافت و شکلی نسبتاً خشک دارند.
۷- کالری کیکهای مافین وانیلی برابر با ۳۷۶ و چربی آن ۱۵ گرم است.
۸- اگر دوست دارید میتوانید از ترکیب توت فرنگی یا تمشک برای سرو این کیکهای لذیذ استفاده کنید.
۹- در صورتی که عاشق قهوه هستید، هیچ محدودیتی برای اضافه کردن قهوه به مواد اولیه کیک وانیلی و کیک شکلاتی وجود ندارد.
۱۰- ترکیب مارمالاد، کرم فین و شکلات برای مغز کیک مافین وانیلی میتواند واقعاً هیجان انگیز باشد.
۱۱- در صورت تمایل روی مافین را با خامه فرم گرفته قنادی تزیین کنید.
۱۲- برای درست کردن تعداد مافین کیکهای بیشتر، مواد را دو برابر کنید.
منابع: okcs،irancook