به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، اسوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که کدو سبز خطرات تصلب شرایین و تشکیل سنگ صفرا را کاهش میدهد.
کدو سبز یکی از کممصرفترین مواد غذایی در جهان است که باید به آن توجه بیشتری شود و استفاده بیشتری از آن کرد. کدو سبز سرشار از کاروتنوئیدها، لوتئین و ایزومر زیگزانتین آن است (در ۱۰۰ گرم - ۴/۳۵ درصد از ارزش روزانه زیگزانتین بدن را تامین میکند). این مواد قادر به جمع شدن در بافتهای چشم هستند و از بینایی محافظت میکنند.
اسیدهای اسکوربیک و فولیک زیادی در کدو سبز وجود دارد - به ترتیب ۱۷ و ۴-۵ درصد از نیاز روزانه و همچنین، ۱۱٪ نیاز روزانه پتاسیم را تامین میکنند. همچنین حاوی فیبر غذایی و آب لازم برای عملکرد طبیعی روده است.
کدو سبز منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای لوتئین و زئاگزانتین است که ضدپیری هستند و از سلولهای بدن و پوست در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. با خوردن هر روز کدو سبز، شما بیشتر جوان خواهید ماند.
نظر شما