مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۰
۰ نفر

مطالعات جدید محققان انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید با تاثیر بر میکروبیوم روده منجر به کاهش فشار خون می‌شوند.

تغذیه سالم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مواد غذایی حاوی فلانوئید می‌توانند تاثیر زیادی بر کاهش و کنترل فشار خون داشته باشد؛ به نوعی میکروبیوم روده نقش مهمی در سوخت و ساز فلاونوئیدها برای افزایش اثر بخشی آن روی بیماری‌های قلبی عروقی دارد و از این طریق منجر به کاهش فشار خون می‌شود.

فلاونوئیدها توسط میکروبیوم روده تجزیه می‌شوند. نتایج این مطالعه با بررسی ۹۰۴ داوطلب نشان می‌دهد افرادی که روزانه از مواد غذایی حاوی فلاونوئید استفاده می‌کنند، فشار خون پایین‌تری دارند.

فلاونوئیدها فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارند و با سرکوب التهاب از بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان، بیماری‌های قلبی، دیابت و پوکی استخوان جلوگیری می‌کنند. مصرف روزانه ۵۰۰ میلی‌گرم از مواد غذایی که حاوی فلانوئید هستند برای سلامتی کافیست. محققان احتمال می‌دهند خاصیت ضد التهابی و بهبود عملکرد رگ‌های خونی منجر به تاثیر آن بر سلامتی می‌شود.

 سیب، چای، انواع توت، میوه‌های درختی از قبیل لیمو، موز و پرتقال، گلابی، هلو، زردآلو، انواع آجیل و حبوبات، سویا، سبزیجات و ادویه‌جات حاوی این ماده عذایی هستند.

استفاده از این ماده غذایی به ویژه در افراد سیگاری توصیه شده است؛ گرچه فلاونوئید اثر مخرب سیگار را خنثی نمی‌کند، ولی منجر به بهبود عملکرد عروق خونی می‌شود.

کد خبر 622612

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha