کافی است فقط یکبار طعم ترشی انبه را بچشید تا طرفدار آن شوید. این ترشی با مواد ساده‌ای درست می‌شود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است.

Mango pickle - ترشی انبه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کسانی که ترشی انبه را تا حالا امتحان نکردند، احتمالا با شنیدن اسمش میلی به چشیدن آن نداشته باشند. قبل از این که پرونده آن را نچشیده بپیچید، کافی است امتحانش کنید. تا انبه تمام نشده دست به کار شوید و ترشی انبه درست کنیم؛ تند و جذاب و خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

انبه سفت و سبز: ۲ عدد
کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی: ۱ لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
سرکه: ۱ لیوان
زردچوبه: به میزان لازم
تخم گشنیز: به میزان لازم
سیاهدانه: به میزار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انبه | فوت و فن درست کردن ترشی انبه در خانه

طرز تهیه ترشی انبه

۱. این ترشی با مواد ساده‌ای درست می‌شود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است. در ابتدا گوجه‌ها را از پوست جدا و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذارید تا کاملا آب آن کشیده شده و به غلظت کافی برسد. به‌جای گوجه از کنسرو گوجه هم می‌توانید استفاده کنید، سپس مراحل بعدی کار را انجام می‌دهیم. در این بخش انبه‌ها را حسابی بشویید و با پوست کن پوست آنها را بکنید.

۲. سپس در اندازه‌های کوچک خرد کنید. بهتر است انبه‌ها سبزتر و سفت باشد تا ترشی خوشمزه‌تری داشته باشیم.

۳. در مرحله بعد تمر هندی را در قابلمه دیگری ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و همزمان تخم گشنیزی که داشتیم و کمی زردچوبه و سیاهدانه و نمک را همچنین به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۴. یک لیوان سرکه‌ای را که از قبل داشتیم روی مواد می‌ریزیم تا حرارت ببینند و بعد انبه‌هایی را که در اندازه‌های کوچک خرد کرده‌ایم درون قابلمه تمر هندی می‌ریزیم تا به مدت پنج دقیقه درون آن حرارت ببیند تا کمی نرم شود.

۵. به محض اینکه مواد جوشید، در مرحله بعد گوجه‌هایی را که آب آن را گرفته‌ایم و غلیظ شده است به مواد آماده شده اضافه می‌کنیم. یک تا دو دقیقه بعد از اضافه کردن گوجه حرارت را خاموش می‌کنیم.

۶. در نهایت ترشی ما آماده ریختن در شیشه‌هاست ولی قبل از آن بهتر است یک استکان یا نصف استکان روغن را به آن اضافه کنیم تا از کپک زدن آن جلوگیری کنیم. بهتر است این ترشی به مدت دو هفته تا یک ماه در یخچال بماند تا کاملا رسیده شود و بعد مصرف شود.

کد خبر 625826

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 21
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
    14 2
    ماپول نداریم انبه بخوریم اون وقت می‌گین ترشی‌ش کنیم 😑😑😑
  • IR ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
    16 5
    انبه سبز از کجا بخریم
  • محبوبه امینی IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
    4 1
    اگر انبه رسیده باشه ترشیش خوب نمیشه؟همه انبه های بازار رسیده هستن.