ویتامین‌های محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب می‌شوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند.

cooking - آشپزی - پخت و پز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، هنگام پخت سبزیجات یاید دما و مدت طبخ کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.

دکتر آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به روش‌های متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر می‌کنند که سرخ کردن سبزیجات بدترین روش پخت آن‌هاست، باید نکته تازه‌ای بیاموزند.

وی افزود: سبزیجات دارای ویتامین‌های محلول در آب شامل ویتامین‌های گروه B و C و ویتامین‌های محلول در چربی شامل ویتامین‌های A، D، E، K هستند.

منصوری بیان کرد: ویتامین‌های محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب می‌شوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.

وی افزود: از طرف دیگر، میزان جذب ویتامین‌های محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ می‌شوند، در بدن بیشتر می‌شود، بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ کردن آن‌ها سودمندی خاص خود را دارد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: با توجه به اینکه روش‌های مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد، بهتر است میزان مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روش‌های مختلف برای پخت سبزیجات استفاده کرد.

کد خبر 634704

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha