زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 16- 12 قطعه مربع شکل
تخم مرغ 2 عدد
شکر 175 گرم
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
کره 85 گرم
شیر 75 میلی گرم
آرد 125 گرم
دارچین 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
خامه دوبل 75 میلی گرم، به هنگام مصرف
سیب 2 عدد
طرز تهیه:
1- فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا 4 گاز از پیش گرم کنید.
2- با استفاده از یک همزن برقی تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ آنقدر هم زنید تا مایه خمیر سفت و ضخیمی بدست آید.
3- کره را با شیر در یک قابلمه حرارت دهید سپس آن را درون تخم مرغها بریزید و هم بزنید. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و خیلی با دقت داخل مخلوط بریزید. مخلوط را درون قالب از پیش آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
4- سیب ها را بپزید، پوست آنها را بگیرید، هسته های آنها را جدا کرده و به برشهای نازک تقسیم کنید، سپس آنها را روی خمیر کیک بچینید ( موقع چیدن به ته فرو می روند).
یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فرحرارت دهید سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد و گاز را به 4 کاهش دهید و 25- 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود، حرارت دهید.
5- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در قالب خود سرد شود سپس آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید و همرا با خامه به صورت گرم میل کنید.