یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
۰ نفر

آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که شما می‌توانید برای شب یلدا به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه آجیل بار را می‌خوانید.

آجیل بار

به گزارش همشهری آنلاین، آجیل بار را می‌توانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچه‌هاست که راحت تهیه می‌شود، همچنین شما می‌توانید آجیل بار را برای عید یا شب یلدا و دورهمی‌ خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمان‌های خود داشته باشید. تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و می‌توانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

مواد لازم  

کنجد بو داده:  ۱.۵ تا ۲ پیمانه

مغز تخمه آفتابگردان: ۱ پیمانه

بادام زمینی: بدون پوست ۱ پیمانه

شکر: ۱/۲ پیمانه

شیره انگور یا خرما: ۱/۲ پیمانه

ارده کنجد:  ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی مقوی و ارزان مخصوص شب یلدا

طرز تهیه آجیل بار

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید کنجد را کمی‌ تفت دهید، شما می‌توانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی‌آن گرفته شود و کمی‌ تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد می‌سوزد.

مرحله دوم: کاراملی کردن شکر

شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود. زمانی که قهوه‌ای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.

مرحله سوم: افزودن مغزیجات

در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی‌چرب کنید. از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی‌خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم: تهیه آجیل بار

ظرف را برای ۱ ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید.

نکات کلیدی

بهتر است قطر مواد یک سانت بیشتر نشود؛ زیرا کالری بسیار بالایی دارد.

می‌توانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی‌تفت دهید تا بوی خامی‌آن ها گرفته شود و بعد استفاده کنید.

اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.

اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه می‌سوزد و مزه تلخی به آجیل بار می‌دهد.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 728790

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha