همشهری آنلاین _ رضا نیکنام : «محمد محمودیان» یکی از کسبه قدیمی شهرک ولیعصر(عج) در منطقه۱۸ که ۱۵ سال سابقه خرید و فروش انواع ماهیهای زینتی آب شور و شیرین دارد درباره نحوه نگهداری ماهیهای قرمز نکاتی را برای شهروندان مطرح میکند:«ظرف نگهداری ماهی باید دهانه بزرگی داشته باشد و روز قبل از خرید ماهی؛ آب مورد نیاز در آن ریخته شود تا کلر محلول در آب که برای ماهی مضر است، از آن خارج شود. جهت جلوگیری از بروز بیماریها بهتر است به ازای هر لیتر آب؛ ۲۵ صدم گرم نمک به این آب افزوده شود. به یاد داشته باشید که در ظرف نگهداری ماهی؛ بیش از یک و یا حداکثر دو ماهی قرار ندهید و توجه کنید که به ازای هر سانتی متر از بدن ماهی؛ یک لیتر آب مورد نیاز است. شما می توانید یک روز در میان کمی غذای مخصوص ماهیان را به ماهی قرمزتان بدهید، به شرطی که پس از ۳۰ دقیقه اگر ماهی آنرا نخورد؛ غذا را به سرعت توسط یک تور از سطح آب جمع آوری نمایید. به هنگام تعویض آب (۴-۵ روز یکبار) فقط نیمی از آب ظرف را خالی کنید و بجای آن آبی که کلرش را از دست داده، جایگزین کنید.»
خواندنیهای بیشتر را اینجا دنبال کنید
ماهی قرمز سالم چه ویژگیهایی دارد؟
- ماهی باید پر جنب وجوش وفعال باشد و بعبارتی فروشنده برای گرفتن آن به زحمت بیفتد.
- ماهی ها نباید در سطح آب جمع شده و در حالت بلعیدن هوا از سطح آب باشند.
- پولک های ماهی باید سالم باشد و جای خالی تیره که نشانه افتادن پولک است نباید بروی بدن ماهی دیده شود.
- چشمهای ماهی باید شفاف باشد و باله های دمی نیز نباید زخمی یا حالت خوردگی داشته باشند.
نظر شما