درست کردن یک کباب‌ کوبیده خانگی خوشمزه و آب‌دار بدون ریختن از روی سیخ فوت‌وفن‌های خاص خودش را دارد. در این مطلب آموزش سیخ گرفتن کباب کوبیده و نکات مهم در تهیه کباب کوبیده را می‌بینید و می‌خوانید.

به گزارش همشهری آنلاین، نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب‌دار و خوشمزه در منزل به روش حرفه‌ای و دقیقا شبیه آن‌چه کباب‌زن‌های حرفه‌ای در کباب‌فروشی و رستوران‌ها درست می‌کنند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوت‌وفن‌ها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی می‌توانید یک کباب‌ کوبیده خانگی مجلسی حرفه‌ای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن از روی سیخ درست کنید.

برای آموزش طرز تهیه کباب کوبیده روی لینک زیر کلیک کنید:

فوت و فن پختن کباب کوبیده در خانه

۱- گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

۲- یکی از مهم‌ترین سوال‌ها این است که چرا کباب کوبیده سفت می‌شود، یادتان باشد برای این‌که کباب کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید باید در این مخلوط دو سوم گوشت گوسفند و یک‌سوم گوشت گوساله داشته باشید. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب کوبیده خشک و سفت و بدون کیفیت می‌شود. گوشت گوسفندی به تنهایی هم سبب چربی بیش از حد و افتادن کباب‌ها از روی سیخ می‌شود.

۳- با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

کد خبر 751176

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 26
  • نظرات در صف انتشار: 50
  • نظرات غیرقابل انتشار: 12
  • ناشناس IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    35 7
    هنوز ما درست نکردیم گوشت چرخ کرده نداریم که درست کنیم
  • Sa IR ۱۸:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    35 8
    اگه تخم مرغ بهش بزنیم ک دیگه مزه کوبیده نمیده
  • IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    20 16
    وای عالی ممنون..
  • خودمونی IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    15 1
    کباب کوبیده سالم و درست طبخ شده یکی از بهترین غذاهای دنیاست .علیرغم استفاده از چاشنی‌های مختلف تقریبا در تمام دنیا هست وطرفداران زیادی دارد .سفتی شلی مواد وورز دادن ورعایت دقیق وزن مواد لازم .حتما یاد میگیرید .
  • DE ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    41 13
    کاری کردن که فقط تو فیلم ها رنگ کباب راببینیم وای به حال مسولان نالایق که کباب هم برامون شد ارزو
  • ناشناس IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    66 9
    اینها همه اش ادا و اصوله ، فقط کباب رو 3 تا 5 بار چرخ کنین و پیاز هم به اندازه 1/4 وزن گوشت رنده کن بریز که آب آن کاملا بگیر ، عمرا اگر کبابت از سیخ بریزه ، هر جور هم ناشی باشی کباب نمیریزه!!
  • IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    56 8
    گوشت کیلویی پونصد تومن ملت رو به سیخ کشیده خیلی وقته..هیچ زمانی ایران رو این شکلی ندیده بودم.
  • IR ۲۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    86 16
    گوشت کجا بود ؟
  • IR ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    70 8
    کدام کباب؟
  • غلامرضا IR ۲۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    81 16
    آقای ریس جمهور بجای حجاب از وضعیت گرانی نابودمان کردی وبالا رفتن دلار که نابود مردم کرده حرف بزنید ...
  • IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    56 12
    این چه اموزشی که گذاشتی
  • IR ۲۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    42 8
    این مطلب را برای ۱۳ بدر گذاشته اید؟ با گوشت کیلویی ۳۸۰ تومن کی می تونه کباب بپزه البته پول دارها و دلار فروش ها می تونند اونام خودشون بلدند احتیاج به آموزش ندارند
  • IR ۲۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    71 7
    طرف نون نداشت بخوره ،پیاز می‌خرید اشتهاش بازبشه. حکایت ما مردمه،ما نمی‌تونیم گوشت بخریم، دستور کباب برامون میذارن
    • IR ۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
      35 47
      از پر شدن هتلها و تموم شدین بلیتها معلومه کسی پول نداره!!
    • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
      41 7
      چند درصد مردم میتونن هتل رزرو کنن؟ یعنی واقعا فک میکنید وضعمون خوبه یا داری ادا در میاری؟
  • IR ۲۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    24 7
    مسخره بود سیخ گرفتنش
  • ح IR ۰۰:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    17 4
    همه چیز از سفره مردم برداشته شده مردم درخواب شاید کوبیده رو به این روش بتونن درست کنند
  • مجتبی کوهستانی MG ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    24 4
    اصلا خیلی مطلب بی فایده و ناشیانه ای بود کباب کوبیده فقط گوشت، پیاز و نمک، اگر ترکیب گوشت خوب باشه و پیاز را سریع به گوشت اضافه نکنیم تحت هیچ شرایطی نمیریزه من خودم چند سال کارم هست
  • داریوش IR ۰۹:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    23 3
    باسلام عزیزی که آموزش کباب پختن را می‌دین ممنون ولی هیچ از خودت پرسیدی که الان تو این وضع اقتصادی چند درصد از مردم میتونن گوشت چرخ کرده برای کبابی که شما آموزش می‌دین را میتونن بخرم والله وبلاه هم شما هم مسول که اجازه پخش برنامه شما را داده پیش خدا باید جواب گویه نفس بچه های که برنامه شمارا دیدن وجواب شرمندگی پدر و مادری که باید جوابگویه بچه هاشون بش را شما ومسولین کشور عزیز مثلاً اسلامی را که برادی برابری هستش را بدین خدا همیشه شرمندتون بکنه این دنیا آن دنیا اگر فقط مال ما پیچارگان نباش باشین
    • US ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
      5 4
      یعنی چی پیازو بلافاصله اصافه نکنیم
  • محمد IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    8 1
    پس پیاز رنده شده وآب گرفته شده چی بامقدار نمک واستفاده قلوگاه گوسفند ؟بهش تخم مرغ اضافه کنیم اون دیگه کوبیده نیست کتلت میشه گفت بهش
  • IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    22 3
    وقتی همه دغدغه هاتون حجابه نباید هم درک کنید آموزش کباب درست کردن تو این شرایط به درد کسی نمیخوره
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    15 4
    گوشت شو از کجا بیاریم ......
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    13 7
    از قبل از تعطیلات جاده ها قفل میشه...این جماعت شاید کباب نخورن...ولی بااین هزینه ها پس چجوری؟؟؟؟
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    8 12
    خیلی ممنون زحمت کشیدید خداوند به شما سلامتی و برکت بده خیلی قابل استفاده است
  • منصوره حسنزاده IR ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    21 5
    عالیه ولی وقتی خوبه. که گوشت اونقدر ارزون ارزون باشه که یک پسر بازیافت جمع کن هم ارزوی خوردنشو رویا نبینه