همشهری آنلاینـ مریم باقرپور: کافی است فرد نیازمندی شناسایی و توسط گروه مددکاری تأیید شود که نیاز به کمک دارد، از همان لحظه گروه خیّران وارد عمل میشوند تا شاید گرهای از مشکل باز کنند. آخرین کارشان هم تهیه داروی کودک ۸ ساله مبتلا به سرطان بوده که به محض اعلام در گروه هریک از اعضا در حد توان پای کارآمدند تا این دارو خریداری شد و به دست کودک رسید.
خواندنی های بیشتر را اینجا دنبال کنید
از شهردار تا استاد، عضو خیریه
انجمن خیّران سعادتآباد از ۸ سال پیش با حضور تعدادی از شهروندان محله شکل گرفت و در گذر زمان از شهردار منطقه تا رئیس کلانتری، استاد دانشگاه و چهرههای شاخص عضوش شدند و حالا در گذر زمان گروهی شناخته شده در تکه دوم پایتخت است که خدماتش تنها شامل ساکنان محله نمیشود بلکه تعدادی مددجو تحت پوشش دارد که در دورههای مختلف برایشان بستههای ارزاق یا کمکهای مالی ارسال میشود. «ناهید فتحی» مسئول انجمن که خودش ۲۵ سال سابقه فعالیت در گروههای خیریه را دارد میگوید: «گرچه سعادتآباد محلهای متمکن است اما در محلههای اطرافش افرادی سکونت دارند که برخی از کمترین امکانات محرومند، به همین دلیل تعدادی از این افراد تحت پوشش خیریه قرار گرفتهاند. اما بیشترین تمرکز ما بر روستاهای محروم چابهار، قم و یاسوج است؛ چون بر خلاف انتظار در این محدودهها افراد نیازمند کم نیست.»
حس خوب خیرخواهی
اعضای انجمن علاوه بر مشارکت درهمراهی با مددجوها که تعدادشان به بیش از ۳۰۰ نفر میرسد، اگر نیازمندی هم در این میان معرفی شود، کمک حالش میشوند، فرقی هم ندارد این فرد کودک چند روزه و چند ماهه باشد یا فرد معلولی که نیاز به ویلچر دارد. فتحی میگوید: «یکی از کارهایی که شیرینی خاصی برای اعضا داشت، تهیه جهیزیه برای زوجی بود که با گذشت ۳ سال توان تشکیل زندگی مشترک را نداشتند. وقتی این جهیزیه توسط اعضا آماده و ارسال شد نه تنها شاهد شادی اعضای خانواده بودیم، بلکه خودمان هم خوشحال بودیم که بانی کار شدیم.»
نظر شما