شله زرد از آن دسرهای اصیل ایرانی است که اکثر اوقات هم، آن را به عنوان نذری و خیرات می‌پزند؛ آموزش یک شله زرد خوش رنگ و لعاب حرفه‌ای را از دست ندهید.

شله زرد - shole zard

به گزارش همشهری آنلاین، شله زرد یکی از دسرهای محبوب ایرانی‌هاست که معمولاً برای افطار و مناسبت‌های مختلف به عنوان نذری پخته می‌شود و با آن از مهمانان پذیرایی می‌شود.

کد خبر 753811

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • عبدالرضا غیایی شاملو IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
    6 1
    متأسفانه گرانی اقلام و اجناس یه بحثه و از آنطرف کیفیت پایینه محصولات هم بحث دیگری است، قبلأ زمانی که شله زرد درست میکردن بوی عطر زعفرانش در منزل میپیچید اما الان دیگر زعفران هم مانند سایر محصولات دیگر نه عطر و بویی و نه رنگ و رویی، نمیدونم چرا اینگونه شده که اکثر میوه ها و مرکبات بیمزه و همینطور زعفران و سایر چاشنی ها فاقد طمع و رنگ